Cercar en aquest blog

8/5/10

Tercera convenció de quadres d'Esquerra




Els dies set i vuit de maig s'ha cel·lebrat a Lloret la tercera convenció de quadres d'Esquerra amb l'objectiu de preparar la campanya per les eleccions al Parlament 2010.

Tots, tots els principals motors del nostre partit han vingut a Lloret. El President, en Joan Puigcercós, el President del Parlament, Consellers, Diputats, en definitiva tots aquells que compten amb responsabilitat no només a Esquerra republicana de Catalunya, sinò en el govern i les màximes institucions del nostre país.

En Oriol Junqueras com sempre sublim amb el seu parlament. El conseller Tresserras, amb un altre estil, va fer un anàl·lisi envejable de la situació, i una habilitat didàctica per dona suport a les actuacions d'Esquerra en les darreres legislatures, de la que hauríem de prendre bona nota alhora de tractar amb tots aquells que ens fan retrets. En Joan Ridao i en Joan Puigcercós, com sempre, brillants i potents.

Em quedo amb el sentit de responsabilitat, de projecte d'estat i bona harmonia que ha presidit la Convenció. Esquerra necessita el millor de nosaltres perquè Catalunya no serà res sense la millor Esquerra.

Us recomano veure el vídeo que trobareu a l'enllaç. És veritablement colpidor i emocionant.