Cercar en aquest blog

2/3/10

Esquerra de Lloret de Mar estrena nova seu.

El dissabte vint-i-set de febrer, el President de la secció local, en Jaume Giménez, el regidor, en Eduard Coloma, i una colla de militants, entre els que em compto, vàrem fer el trasllat de la que fou la nostra seu els darrers anys, al carrer Potosí, a la nova, a la avinguda de Blanes, número 31, entresòl.

Certament, tot i que la nostra seu sempre ha estat molt digna, crec que hem fet un salt endavant molt important. La nova seu ens dona presència al poble, encara més d'ara endavant, quant es concreti la peatonalització del passeig marítim, i tot el trànsit de Lloret hagi de passar per l'avinguda de Blanes. El fet que sigui un local molt exterior, amb grans finestrals, i un rètol immens, que espero puguem adaptar aviat, esdevé una plataforma de difusió de missatges i de la nostra presència al poble inmillorables.

Amb els ulls posats a les properes conteses electorals, la situació del local, és perfecte, al bell mig de tots els col·legis electorals, el que ens permetrà gestionar la jornada amb un centre neuràlgic de reunió, descans i seguiment tant de la jornada com dels resultats.

Espero sincerament que aquest local, que a més de nostre és de tots aquells qui vulguin participar amb nosaltres; esdevingui la plataforma de llançament de Esquerra a Lloret de Mar.